Delege vicdanının sesini dinlesin

MHP Trabzon İl başkanlığı seçimi öncesi adaylar konuşuyor… Eski İl başkanı Nihat Birinci bir konuşma yaptı… İşte Birinci'nin konuşması: “Esnafımız, emeklimiz zor durumdadır, emeklilerimiz açlıkla imtihan edilir durumdadırlar. Bu hükümet yolsuzlukla Deniz

Delege vicdanının sesini dinlesin

MHP Trabzon İl başkanlığı seçimi öncesi adaylar konuşuyor…

Eski İl başkanı Nihat Birinci bir konuşma yaptı…
İşte Birinci'nin konuşması:

“Esnafımız, emeklimiz zor durumdadır, emeklilerimiz açlıkla imtihan edilir durumdadırlar. Bu hükümet yolsuzlukla Deniz feneri olayı ortaya çıkmış toplanan paralar buharlaşmış, karşımıza Başbakan Erdoğan'ın adamları çıkmış ve geline noktada bu dosya kapatılmıştır. Milyon dolarları ceplere indirmekle meşgüller. AKP Belediyeler rant peşinde. 600 milyar dolar Türkiye'nin borcu var. Karanlık bir tablo ile karşı karşıyayız. AB giriyoruz diye ülkemizde bayramlar yapıldı. 1. 5 milyonun öldürülmesine Irak'ta seyir kalındı, askerimiz başına çuval geçirildiğinde koltuklarına yapışık kaldılar. Obama Ruhban okulunu açın, Ermeni Sınır kapısını açın, şimdi de Kürt meselesini çözmek için Kürt açılımı ve demokratik açılımı açmaya çalışıyorlar ama bir türlü açamıyorlar. Ülkemiz nereye gidiyor, bu iktidarlara etnik ayrışıma gideriz, buna Türk milleti olarak rıza gösterebilir miyiz.Partimizi iktidara taşımak lazım. 18 ay önce il başkanlığı görevine geldim. Ve de gelinen noktada tekrardan adayım, delege kendi vicdanlarını dinlesinler ve öyle oy kullansınlar.”

Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu'nun konuşması sırasında tansiyon arttı.

Salondaki bazı delegeler Süleyman Latif Yunusoğlu'nun yanlış konuştuğunu belirttiler

 İlgili haberler:


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset