MHP'de adaylar konuşuyor

MHP Trabzon İl başkan adayı Muammer Demeli bir konuşma yaptı. İşte Demeli'nin konuşmasından derlediklerimiz: "Kongre, Trabzon ve ülkemize hayırlı olmasını yüce Allahtan diliyorum,MHP ülkücü hareketin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde hiçbi

MHP'de adaylar konuşuyor

MHP Trabzon İl başkan adayı Muammer Demeli bir konuşma yaptı.

İşte Demeli'nin konuşmasından derlediklerimiz:

"Kongre, Trabzon ve ülkemize hayırlı olmasını yüce Allahtan diliyorum,MHP ülkücü hareketin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde hiçbir ülküdaşı dışlamadan yola çıktık. Siyasette kimseyi dışlamadan temel prensibim olacak. Her türlü yapıcı eleştirileri açığız.MHP ve ülkücü hareket adına yerimiz ve duruşumuz dava anlayışıma değinmek istiyoruz. Bütün ülküdaşlarımıza kapımız açıktır. Dava arkadaşlığı esastır. Kardeşlik hukuku esastır. Gönülde birlik hareketi olarak adamın adamı değil davanın adamı olarak yola çıktık, şartlar ne olursa olsun, MHP'ye gönülden bağlılığımız devam edecektir. Bizim yarışımız MHP'yi Trabzon'da 1. parti yaparak, iktidara yürüyüşe destek olmaktır"

 

 İlgili haberler:


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset