“Trabzon gür bir ses bekliyor“

MHP Trabzon İl başkanı adayı Muhammet öztürk bir konuşma yaptı.İşte Öztürk'ün konuşması:“MHP Trabzon İlk kongremizin şahsımıza sizlere ilimiz bölgemize Büyük Türk milletine dünya insanları hayırlı olması temennisinde bulunuyorum Türk milleti olarak son dö

“Trabzon gür bir ses bekliyor“

MHP Trabzon İl başkanı adayı Muhammet öztürk bir konuşma yaptı.

İşte Öztürk'ün konuşması:

“MHP Trabzon İlk kongremizin şahsımıza sizlere ilimiz bölgemize Büyük Türk milletine dünya insanları hayırlı olması temennisinde bulunuyorum Türk milleti olarak son dönemlerde acemi bir kaptanın elinde hızlı bir şekilde uçuruma gidiyoruz. MHP olarak her şeyi yerli ve zamanında düşünerek bu ana kadar verdiğimizi mukaddes mücadelemiz henüz bitmediğini tek başımıza iktidar olduğumuz düşünerek yapmamı gereken vazifeleri unutmayalım.Türkiye Cumhuriyet içinde en önemli illerden birisi olan olan Trabzon'un yapılanması için bizlere çok büyük görev düşüyor.Amacımı MHP'yi Trabzon'da 1. Parti yapmaktır. Muhammet Özturk il başkanlığına aday oluyor bırakıyor gidiyor arkadan kaos oluyor. Vekil adayı olmak bırakıp gitmek midir, hizmet için varız, kendinize güveniniz varsa hizmet etmek idealiniz varsa cesaretiniz varsa ortaya çıkarsınız, biz de 96-99 denedik ama 6. Sırada kaldık. Milletvekili geldiği zaman yine otururuz o gün Muhammet Öztürk nerde durması gerekiyorsa ben orda dururum. MHP böyle şeylerle vakit geçirecek zamanı yok”

YÖK BAŞKANI YUHLANDI

 İl başkan adayı Muhammet Öztürk,  YÖK başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Trabzon'dan ayrılırken Trabzonlular çok konuşuyor az iş yapıyor şeklinde sözler sarf ettiğini açıklaması üzerine delegeler Ö başkanını protesto sesleri yükseldi.

TRABZON GÜR BİR SES BEKLİYOR

Öztürk, "MHP Trabzon'da ayağa kaldırmak zamanıdır. Siz ayağa katlığında Trabzon'da MHP ayağa kalkar, şimdi MHP'nin ayağa kalkmadı gerekiyor 3 adayız bir ailenin içinde bile zaman zaman farklı sesler olabilir biraz sonra oy kullanacaksınız vicdanınızı ve Trabzonu ve Dünya Türk Milliyetçiliğini düşünerek oy kullanınız. Trabzon bizi bekliyor, gür biz ses ve Trabzon kendi sahibini bekliyor."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset