Özcan Trabzon'u çok beğendi

Karadeniz Teknik Üniversitesinde YÖK Genel Kurul toplantısı devam ediyor. YÖK Genel Kurulu toplantının 2. Oturumuna başlamadan önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezinde incelemelerde bulundu. YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'a KTÜ Rektö

Özcan Trabzon'u çok beğendi

Karadeniz Teknik Üniversitesinde YÖK Genel Kurul toplantısı devam ediyor.

YÖK Genel Kurulu toplantının 2. Oturumuna başlamadan önce Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre Merkezinde incelemelerde bulundu. YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan'a KTÜ Rektörü İbrahim Özen ev sahipliği yaptı. Ankara'nın yoğun gündeminden sonra Karadeniz havası alan Özcan, Osman Turan Kongre Merkezinin balkonundan görünen Manzara için “ Süper” ifadesini kullandı.

Daha sonra Başkan Özcan, toplantının 2. Oturumu için toplantı salonuna girdi. Toplantı şu saatler itibariyle devam ediyor. Toplantının saat 18.30'a kadar sürmesi bekleniyor.

İlgili haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim