Trabzonspor YÖK'ü ağırladı

Yönetim kurulu Trabzon'da bulunan YÖK üyelerine bir yemek verdi.

Trabzonspor YÖK'ü ağırladı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Mavi Restorant'ta gerçekleştirilen yemeğe Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Vali Dr.Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve KTÜ Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen de katıldılar.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Şener, YÖK üyelerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Trabzonspor'un Trabzon kenti ve sosyal yaşamı için taşıdığı önemin altını çizdi. YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan da kulübümüz tarafından kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti. Daha sonra Başkanımız Şener tarafından Özcan'a bir plaket verildi. Ayrıca tüm üyelere üzerinde isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi.

Kulübün Şeref Defteri'ni de imzalayan YÖK Başkanı Özcan, şu ifadelere yer verdi: “Ankara dışındaki ilk toplantımızı Trabzon şehrinde yapmaktan çok mutluyuz. Cennetten bir köşeyi andıran bu şehirde güzel insanlarla beraber olmak bizim içinde unutulmayacak bir anı olacaktır. Şu an Trabzonspor Kulübü'nde bizlere gösterilen sıcak ilgi, dostluk, güleryüz ve samimiyet hiçbir zaman unutamayacağımız hatıralarımız arasında yer alacaktır. Üniversitesiyle, spor kulübüyle, güzel insanlarıyla Trabzon hak ettiği bu üne sahiptir. Bize ev sahipliğini en güzel şekilde yaptıkları için Trabzonspor yöneticilerine, sayın valimize, sayın belediye başkanımıza teşekkürlerimi borç biliyorum. Bize gösterilen bu yakın ilgiye birgün karşılık verebilme şansını elde etmeyi istediğimizi bilmenizi ister, saygılar sunarım”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor