Toplantıya Trabzonlular Geldi

YÖK yönetim kurulu toplantısı saat 10.20 itibari ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre merkezinde başladı. Toplantının 2 ayrı oturumda yapılacağı öğrenildi. YÖK Genel kurulu heyetinin 21 kişiden oluştuğu ancak bazı üyelerin görev sürelerini

Toplantıya Trabzonlular Geldi

YÖK yönetim kurulu toplantısı saat 10.20 itibari ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kongre merkezinde başladı. Toplantının 2 ayrı oturumda yapılacağı öğrenildi.

YÖK Genel kurulu heyetinin 21 kişiden oluştuğu ancak bazı üyelerin görev sürelerinin dolması ve bazılarının da sağlık problemleri nedeniyle Trabzon'da yapılan toplantıya katılamadıkları öğrenildi. YÖK heyeti Trabzon'da YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, Trabzonlu 2 Başkan Yardımcısı ve 14 kişiden oluşan heyetiyle toplantı başladı. 14 üyenin toplantı için yeterli oluşumu gösterdiği öğrenildi.Toplantının sadece YÖK Toplantısı olması nedeniyle KTÜ Rektörü İbrahim Özen toplantıya dahil edilmedi. Toplantı gündeminde Trabzon ve KTÜ ile ilgili özel bir gündem maddesi olması beklenmiyor. YÖK Toplantısının daha önce Ankara'da ve bir kere de İstanbul'da yapıldığı öğrenildi. Bu toplantının Trabzon'da yapılması dikkat çekerken, YÖK'ün KTÜ için yeni oluşumlar düşündüğü akıllara geliyor. Ayrıca YÖK heyetinin KTÜ'yü gezerek çok beğendikleri öğrenildi. Toplantının 1. Oturumunun sonunda Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın Akçaabat'ta YÖK heyetine yemek vereceği öğrenildi. Toplantının 2. Oturumunun ise saat 16.00 sıralarında sona ermesi bekleniyor.

 

İlgili haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim