Vali Emniyeti alarma geçirdi

Fatih Tekke'nin Kayınpederi Trabzonspor'un efsane futbolcularından Aziz ve kayınbiraderi Tevfik Fikret Öğütcen'i darp eden 5 kişinin Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı iddia edildi.Fatih Tekke'nin Kayınpederi Aziz ve kayınbi

Vali Emniyeti alarma geçirdi

Fatih Tekke'nin Kayınpederi Trabzonspor'un efsane futbolcularından Aziz ve kayınbiraderi Tevfik Fikret Öğütcen'i darp eden 5 kişinin Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı iddia edildi.

Fatih Tekke'nin Kayınpederi Aziz ve kayınbiraderi Tevfik Fikret Öğütcen'i darp eden 5 kişi olaydan sonra kaçmıştılar.

VALİ EMNİYETİ ALARMA GEÇİRDİ

Aziz Öğütcen olaydan sonra Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı arar. Vali Kızılcık'ta Emniyet'e talimat vererek, Emniyet güçlerini alarma geçirir.

AKÇAABAT'TA GÖZALTILAR VAR

Haber61.net'in gelen bilgiye göre Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçede 5 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan bu kişilerin darp olayına karışan kişiler olup olmadığı emniyetin yaptığı sorgu sonucu ortaya çıkacak.

GÖZALTINA ALINANLAR YÜZLEŞTİRİLECEK

Öte yandan Akçaabat Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan zanlıların darp ve dolandırıcılık olayına karışan kişilerin olup olmadığı konusunda Fatih Tekke'nin kayınpederi Aziz Öğütcen ile yüzleştirilmesi de bekleniyor.

iLGİLİ HABERLERİMİZ:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler