Tekke'nin kayınpederine ulaştık

Tekke'nin kayınpederi Trabzonspor'un eski futbolcularından Aziz Öğütcen  yaşamış oldukları bu talihsiz olayı haber61'net'a anlattı. İşte Aziz Öğütcen haber61.net'e olayla ilgili olarak şunları söyledi:"1. Nolu Beşirli Mahallesi'nde oturan kızı Nalan Yeral

Tekke'nin kayınpederine ulaştık

Tekke'nin kayınpederi Trabzonspor'un eski futbolcularından Aziz Öğütcen  yaşamış oldukları bu talihsiz olayı haber61'net'a anlattı.

İşte Aziz Öğütcen haber61.net'e olayla ilgili olarak şunları söyledi:

"1. Nolu Beşirli Mahallesi'nde oturan kızı Nalan Yeralan'ın kapısına üniversite öğrencisi olduklarını söyleyen 5 kişinin gelmiş. Üniversitede okuduklarını söyleyen bu kişiler 50.00 TL karşılığında şampuan sattıklarını söylemişler. Şahısların 'Tanıtımını yaptığı deterjan kutularının içerisinde cep telefonu, pırlanta yüzük ve cumhuriyet altını gibi çeşitli hediyeler var diyerek kızıma şampuan ve hediye çeki satmışlar.Kızımda bunlara inanarak bir tane şampuan ve hediye çeki almış. başka komşularımıza da  aynı şekilde hediye çeki vermişler. Daha sonra komşularımızın uyarması ve  dolandırıcı olduklarını söylemisi üzerine kızım ilk olarak abisini ve beni aradı. 

Hemen olay yerine gitik. Arabalarına binerek kaçmak üzereyken 5 kişiyi yakaladık. Şöförün doğu kökenli biri  olduğunu anladım. Oğlum Tevfik  Fikret kavgada ağır yaralandı, benim durumum ise iyi"

Fatih Tekke'nin kayınpederi Aziz Öğütcen  , dolandırıcılık ve darp olayına karışan 5 kişinin Akçaabat'ta yakalanarak gözaltına alındığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel