İşte Cem G.'nin ilk ifadesi!

3 Mart'ta Beşiktaş'ta bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, 197 gün sonra teslim oldu. Cem'in Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde 'Pişmanım' dediği öğrenildi. - Münevver'in cesedi bavula sığmadığı için c

İşte Cem G.'nin ilk ifadesi!
3 Mart'ta Beşiktaş'ta bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu, 197 gün sonra teslim oldu. Cem'in Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde 'Pişmanım' dediği öğrenildi.

- Münevver'in cesedi bavula sığmadığı için cesedi testereyle parçalayıp gitar kutusuna koydum

- Etiler'deki cesedi bıraktığım yeri rasgele seçtim

- Yurtdışına çıkmadım, bilmediğim bir yere beni bir kişi götürdü

- Tanımadığım bir kişi bilmediğim bahçeli bir eve götürdü, o evde kaldım

- Olayda satanizm yok

- Çok üzgünüm o ölmeseydi ben ölseydim

- Bahçeşehir'deki evde 700 bin dolar yoktu

- Daha önce yakalanıp bırakılmadım
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yedi saat tutulan Cem Garipoğlu, hakkındaki gıyabi tutuklama kararı yüzünden sorgulanmadı. Polislerin sorularına cevap vermeyen Cem Garipoğlu sık sık su istedi. Cem Garipoğlu, 18 yaşından küçük olduğu için Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Resmi olarak ifadesi alınmayan Cem Garipoğlu, polisle yaptığı sohbet sırasında “Çok pişmanım. Keşke ben ölseydim. Bir anlık bir olaydı” dedi. Cem Garipoğlu, “Hiç yurtdışına çıkmadım. Hep İstanbul ve çevresindeki illerdeydim” diye konuştu.

ELBİSELER YENİ DEĞİL AMA TEMİZDİ

Münevver Karabulut'u öldürmekten zanlı Cem Garipoğlu, polislerle arasında geçen konuşmalar arasında, yurtdışına hiç çıkmadığını, bilmediği bir yere bilmediği bir kişi tarafından götürüldüğünü söyledi.

Polis göre, cinayetin işleniş şekliyle ilgili bir tereddüt yok. Teslim alındığında psiklojisi çok bozuk olan, üzgün görünen ve titreyen Cem'in üzerindeki kıyafetler de yeni değil ancak temizdi. Cem'i teslim aldıktan sonra “Gel koçum, sen bize emanetsin” dediği ileri sürülen polise göre olayın satanizmle ilgisi yok. “Pişmanım, keşke onun yerine ben ölseydim” diyen Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'u olay günü okuldan almış ve annesine de “Bir arkadaşımla geliyorum evi boşalt” demişti. Cem Garipoğlu, “Bu hunharlık niçin” sorusuna “Bilmiyorum”, “Münevver'in başını niye kestin?” sorusuna ise 'Kafası bavula sığmadığı için” yanıtını verdi, Cem Cem “Testereyi almak nereden aklına geldi?” sorusunu da “Bilmiyorum” diyerek yanıtladı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Münevver Karabulut'u öldürdüğü suçlamasıyla kırımızı bültenle aranırken 197 gün sonra polise teslim olan Cem Garipoğlu, gözaltında sırasında cinayet anı sorulurca titreyerek sinir krizine girdi. Polisler, fenalaştığı için Cem'e bir daha cinayet anı ile ilgili soru sormadı.

Polis, Cem Garipoğlu'nun avukatı ile teslim olduğu Bahçelievler'deki yerde bulunan bütün MOBESE kemeraları toplayarak incelemeye aldı.

İstanbul Valisi Muarrem Güler, Cem Garipoğlu'nun gözaltına alınması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul polisine teşekkür ettiğini aktardı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi Muammer Güler'e "Cem ne zaman yakalanırsa yakalansın bana haber verin" demişti.


Cem Garipoğlu'nun yapılan üst aramasında cebinden sadece kendi adına düzenlenmiş kredi kartı bulundu. Yapılan incelemede kredi kartının hiç kullanılmadığı tespit edildi.


İLK BİLGİ ERDOĞAN'A

Cem Garipoğlu'nun teslim olduğu bilgisi ilk olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler