Egemen Korkmaz’a ekstra prim

Trabzonspor kaptanı Egemen Korkmaz'a İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında gösterdiği üstün performanstan dolayı ekstra prim verilmesi uygun görüldü. Başkan Sadri Şener'in önerisiyle alınan karara gerekçe olarak tecrübeli oyuncunun, kaptan Egemen Korkmaz

Egemen Korkmaz’a ekstra prim

Trabzonspor kaptanı Egemen Korkmaz'a İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında gösterdiği üstün performanstan dolayı ekstra prim verilmesi uygun görüldü.

Başkan Sadri Şener'in önerisiyle alınan karara gerekçe olarak tecrübeli oyuncunun, kaptan Egemen Korkmaz'ın yaşanan olumsuzluklar karşısında hem kendisini hem de takım arkadaşlarını olumlu yönde motive etmesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sergilediği üstün performansla attığı 3 gol gösterildi.

Buna göre Egemen'e bu maçın galibiyet priminin 2 katı prim verileceği açıklanırken, primin maddi değerinden çok manevi yanının büyük önem taşıdığına dikkat çekildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor