Yeşil sahalarda bu da oldu

A2 Futbol Ligi'nde Çaykur Rizespor, bugün Karabük'te karşılaştığı Kardemir Karabükspor maçı için formalarını getirmeyi unutunca rakibinin yedek forması ile sahaya çıkmak zorunda kaldı. Karadeniz fıkralarını aratmayan olay Karabük'te gerçekleşti. A2 Ligi'n

Yeşil sahalarda bu da oldu

A2 Futbol Ligi'nde Çaykur Rizespor, bugün Karabük'te karşılaştığı Kardemir Karabükspor maçı için formalarını getirmeyi unutunca rakibinin yedek forması ile sahaya çıkmak zorunda kaldı.

Karadeniz fıkralarını aratmayan olay Karabük'te gerçekleşti. A2 Ligi'nde Kuzey grubunda mücadele eden Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor karşılaşması için Karabük'ün Safranbolu ilçesine geldi. Bugün saat 16.00'da oynanacak karşılaşma için Safranbolu sahasına gelen Çaykur Rizespor takımında formaların olmadığı anlaşıldı. Yapılan araştırmada Karabük'e gelirken formaların uçağa yüklenmediği ve Rize'de kaldığı anlaşınca imdada rakip takım yetişti.

Karabükspor'un beyaz forması ile sahaya çıkan Çaykur Rizesporlu futbolcular, Karabükspor'un amblemini ise doktor bandı ile kapatmak zorunda kaldılar. Karşılaşma, 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler