Toulouse'nin Trabzon Korkusu

Toulouse'yi Trabzonspor korkusu sarmaya başladı, forum sitelerinde Trabzonspor'un 1991 yılında Olympıc Lyon'u 4-3 ve 4-1 gibi farklı skorla yendiği maçlara geniş yer vererek, bordo mavili takımın çok güçlü bir ekip olduğunu kaydettiler.Trabzonspor'un UEFA

Toulouse'nin Trabzon Korkusu

Toulouse'yi Trabzonspor korkusu sarmaya başladı, forum sitelerinde Trabzonspor'un 1991 yılında Olympıc Lyon'u 4-3 ve 4-1 gibi farklı skorla yendiği maçlara geniş yer vererek, bordo mavili takımın çok güçlü bir ekip olduğunu kaydettiler.

Trabzonspor'un UEFA'daki rakibi Fransa Ligi'nden Toulouse forum sitelerinde bordo mavili takımın daha önceki UEFA'daki maçları ile ilgili bilgilere yer verilmeye başlandı.

Toulouse forum sitelerinde 1991 yılında Olympıc Lyon'u her iki maçta yenerek tur atladığı maça geniş yer verdiler.

DÜNYA DEVLERİNİ DİZE GETİRDİ

Trabzonspor'un dünya devlerini yendiği Barcelona, Liverpool, Lyon, Inter maçlarına da yer verdiler.

YİNE BELÇİKALI TEKNİK ADAM

Trabzonspor'un 1991 yılında Olympıc Lyon'u yendiği takımın teknik direktörü Belçikalı Urbain Brems, yine Fransa ekibi Toulouse'ye karşı Belçikalı Hugo Broos olduğunu dikkat çektiler.

ÜNAL KARAMAN DA O KADRODAYDI

Trabzonspor'un 1991 yılında deplasmanda Olympıc Lyon 4-3 yendiği maçta  şuan ki Sportif Direktör Ünal Karaman da yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor