Trabzonspor'a can suyu!

Üç çim sahanın sulanması için günlük yaklaşık 75 ton su ihtiyacı olan Trabzonspor, kulüp girişinde yaptırdığı sondajla bu ihtiyacı önemli ölçüde gidermiş oldu. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, statlardan sorumlu yönetici Mehmet Tunç ve kulüp idari koordi

Trabzonspor'a can suyu!

Üç çim sahanın sulanması için günlük yaklaşık 75 ton su ihtiyacı olan Trabzonspor, kulüp girişinde yaptırdığı sondajla bu ihtiyacı önemli ölçüde gidermiş oldu. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, statlardan sorumlu yönetici Mehmet Tunç ve kulüp idari koordinatörü Burhan Cahit Erdem, Kurt Mühendislik tarafından gerçekleştirilen sondaj sonunda çıkan suyu inceledi.

M.Ali Yılmaz Tesisleri girişindeki güvenlik ve danışma merkezi önünde yapılan sondaj çalışması ile kulübe günlük en az 60 ton su sağlanacağı belirtildi.

160 METRELİK SONDAJ
Hayrettin Hacısalihoğlu ve Kurt Mühendislik Genel Müdürü Jeoloji Mühendisi Cafet Kurt 2 günlük çalışma ile 160 metreden çıkan suyu birlikte incelerken sahalara yakın bölüme bir sondaj daha vurulabileceği dile getirildi. Çıkan suyun ise son derece kaliteli ve gür olduğu belirtildi. Yeni çıkarılan suyun pompası yerleştirildi, depoların da inşasına başlanacağı kaydedildi. Suyun saha sulamasının yanısıra tesislerde botanik bahçesi olarak düzenlenen alanda ve organik tarım yapılan yerlerde kullanılmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel