TS Basket takımı maçı kaçmaz

Trabzonspor'un Basketbol takımı bugün Beykoz karşısına çıkacak.

TS Basket takımı maçı kaçmaz

Trabzonspor bugün saat 16.00'da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda Beykoz'u ağırlayacak.

Trabzonspor'un Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alaeddin Yakan, Beykoz ile oynayacakları play- off maçında tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini vurguladı.

“Rakip güçlü”

Beykoz'un çok önemli bir takım olduğunu belirten Yakan, “Sezon içinde çok istikrarlı sonuçlar almamaları kötü takım olduklarını göstermez. Tecrübeli antrenör ve oyunculara sahipler. Yaşadıkları sezon içinde kaldı. Turu geçmek için tüm güçleriyle mücadele edip kazanmak isteyeceklerdir. Zor bir müsabaka olacak. Ama biz de Trabzonspor'uz. Sezon başından beri söylüyoruz. Trabzonspor Kulübü her maça kazanmak için çıkar. Bu maçta da öyle olacak. Çok ciddi olup, rakibin gücünü bilerek oynamamız gerekiyor. Özellikle evimizde oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

““Taraftarımızı yanımızda bekliyoruz”

Beykoz ile oynayacakları zorlu maçta taraftarları yanlarında görmek istediklerini ifade eden Yakan, “Beykoz ile oynayacağımız maçta taraftarlarımız tribünleri doldurmalı. Onları yanımızda görmek istiyoruz. Bu tarz maçlarda seyirci desteği şart. Oyunu yönlendirmeleri gerekiyor. Biz de onların desteğine karşılık vermek istiyoruz” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor