Başkandan meclis açıklaması

KEMERKAYA İLE GÖRÜŞÜLECEKTrabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, sadece yeni dönemde listede sıralanan meclis üyeleri adaylarının meclisi doldurmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tepki olduğunu düşünmüyorum. AK Partili arkadaşların katılmayacağı ile

Başkandan meclis açıklaması

KEMERKAYA İLE GÖRÜŞÜLECEK

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, sadece yeni dönemde listede sıralanan meclis üyeleri adaylarının meclisi doldurmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tepki olduğunu düşünmüyorum. AK Partili arkadaşların katılmayacağı ile ilgili duyum almıştık. Çarşamba günü çoğunluğu sağlayacağımıza inanıyoruz. CHP'yi getiririz Çarşamba günü. Kemerkaya ile de görüşürüz Grup Başkanımız. Burada 5 yıl güzel çalışmalar yaptık. Yerel seçimleri fazla germemek gerekiyor. Yarışan arkadaşlarımız bu kentin çocukları. O nedenle genel seçim havasına sokup ortamı germeye gerek yok. Şu ana kadar seçim çalışmaları iyi gidiyor. Fazla germe ortamı olmuyor” dedi.

Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu'nun, “20 yıllık anlaşma süresi bizi endişelendiriyor” ifadeleri için ise Belediye Başkanı Canalioğlu, “ Bugün bir bakkal bile açsanız 1 yıllık devir istemiyor insanlar” sözlerini kaydetti.

29 Mart sonrasında devir teslim yapılana kadar meclis hukuksal düzeyde devam edeceğini söyleyen Canalioğlu, “Elbetteki taleplerin gündeme alınması gerekiyordu. Burada gündeme alınan konular TS'ye destek verici unsurdu. Esnaf mağdur edilmeyecek, TS'de kente dengeli bir şekilde gelir sağlayacak. Trabzonspor büyük alışverişi yaptırmayacak belki ama oranın imar tadilatı gündeme gelecek. Orada yapılacak iş yine meclise gelecek. Buranın devri yapılsa bile belli bir süreci var” dedi.

ORTAK NOKTADA BULUŞACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
“Ya meclis Çarşamba günü toplanmazsa?” sorusuna ise Belediye Başkanı Canalioğlu, “Bugünki açıklamalardan sonra ortak bir noktada buluşacağımızı düşünüyorum. Nisan ayında yine meclisimiz Allah izin verirse benim başkanlığımda toplanacak.
Benim meclisim güzel meclis oldu. Şimdi listelere bakıyorum benim meclisim güzel bir meclis. Allah nasip eder, vatandaşlarımız takdir eden inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler