Bulak: Beşiktaş'ı yeneriz

 Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. GALİBİYET ŞEHRİN MORALİNİ YÜKSETTİ Bulak, geçen hafta Ankaragücü deplasmanında 3 golle 3 puanı aldıklarını belirterek, “3

Bulak: Beşiktaş'ı yeneriz

 

Konyaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

GALİBİYET ŞEHRİN MORALİNİ YÜKSETTİ

 

Bulak, geçen hafta Ankaragücü deplasmanında 3 golle 3 puanı aldıklarını belirterek, “3 gollü bir sonuç hem takımı, hem de şehrin moralini yükseltti” dedi.

 

TARAFTAR STADI DOLDURMALI

 

Hafta sonu sahalarında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Konyaspor'da teknik direktör Bulak, taraftara seslenerek, “Bizim için çok önemli olan Beşiktaş maçında taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımız bu maçta stadı dolduracaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.

 

BEŞİKTAŞ'TAN ÇEKİNMİYORUZ

 

Beşiktaş maçının öneminin büyük olduğunu kaydeden Bulak, “Bu maç hem bizim için hem de Beşiktaş için önemli, Kesinlikle Beşiktaş'tan çekinmiyoruz. Mutlaka sahaya kazanmak için çıkacağız. Sonuç da galip gelemesek bile en azından beraberlik almaya çalışacağız” dedi.

 

BEŞİKTAŞ'I YENERİZ

Futbolseverlere seyir gücü çok yüksek bir maç seyrettirmek amacında olduğunu vurgulayan Bulak, “Öncelikle keyifli bir maç seyrettirmek istiyoruz. Her geçen gün gelişen futbolumuz ve taktik anlayışımız var,  bunları sahaya gerekirse, deneyimimizi katarak, yansıtabilirsek, Beşiktaş'ı yeneriz, futbolun ruhunda olan centilmenliğinde ön planda olmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

BEŞİKTAŞ HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR

 

Bulak, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek,“Hazırlıklarımız devam ediyor, tek eksiğimiz Erdal, onun dışında bir eksiğimiz yok” dedi.

 

TRABZONSPOR'A BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Trabzonspor'un da eski teknik direktörü  Bulak sözlerini şöyle tamamladı.

“Trabzonspor'a da  Ankaragücü maçında başarılar diliyorum”

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor