Haber61.net diyor ki!

 “Trabzonun Başkanı Kim Olmalı” başlıklıklı anketimizin sonuçları bugün haber61.net'te açıklandı.Alfabetik sıralamaya göre yapılan dev anketten % 43,42 oranla, Volkan Canalioğlu birinci çıktı. (AK Parti) Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 4102, (CHP) Volkan Canalio

Haber61.net diyor ki!

 “Trabzonun Başkanı Kim Olmalı” başlıklıklı anketimizin sonuçları bugün haber61.net'te açıklandı.

Alfabetik sıralamaya göre yapılan dev anketten % 43,42 oranla, Volkan Canalioğlu birinci çıktı.

(AK Parti) Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 4102,
(CHP) Volkan Canalioğlu 4523,
(DP) Süleyman Aydoğdu 257,
(MHP) Cevdet Saral 825,
(SP) Mahmut Çizmecioğlu 709, oy aldı.

Bu anket sonucunda gelen yorumlarla haber61.net ne kadar bağımsız ve objektif yayın politikası izlediğini bir kez daha ortaya koydu.

Neden mi?

Çoğu gün geldi Ak Parti yanlı haberler yapılıyor Ak Parti'nin sitesi denildi.

Gün geldi , yok canım bu CHP sitesi denildi.

Gün geldi Demokrat partili olduk, Gün geldi Saadet partili, Bazen Demokratik Sol Partili Sol Partili, şu partili bu partili.

Ne mutlu bize ki, Bu denli Bağımsız ve objektif olduğumuzu bu yakıştırmalarla ispatladık.

İşte istatiksel bilgiler:

insanlar her kendilerine taraf olunmasını ister.  “Taraf olmayan Bertaraf olur” dense de, hiç te böyle değil. Biz haber61.net olarak tarafsız kaldık ve Trabzon'daki tüm yayın organlarının internet sitelerinin istatistiğini tutan kurumların sıralamasında 1 numaraya rakipsiz oturduk. Hem de aylardır.

Tüm Karadeniz bölgesinin en çok ziyaret edilen haber sitesi olduk. Türkiye'nin en çok izlenen haber portalı sıralamasında 716'nci site konumunda bulunurken, Dünya sıralamasında  36.601'nci sıradayız.

Her gün daha yukarlara tırmanan bir istatiksel peryottayız.

Tüm bu istatiksel bilgiler herkesime hitap eden bir yayın politikası uyguladığımızın delilidir.

Anket sonuçları açıklandı:

Anket sonuçları açıklandı kıyamet koptu. Her siyasi kesimden olan görüşler kendi adaylarını istedikleri sıralamada göremeyince eleştirdi. Bu yorumları ilgili haberin altında sizlerin görüşlerine açtık.

10 gün süreyle, objektif ve tarafsız olarak yayınladığımız bu anket, anketler zincirimizin ilki olup ilerleyen günlerde yenilerinin eklenmesi ile devam edecektir.

Tüm eleştiri ve görüşlerinize açığız, çünkü biz tarafsız, Bağımsız haberin NET adresiyiz.

Önemli Not: haber61.net SPORDA Taraftır. Tarafıda TRABZONSPORDUR.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem