Alanzinho geliyor

Alanzinho konusunda Trabzonspor ile Norveç Stabek kulübün anlşatığı iddia edildi.MUTLU SONA YAKLAŞILDITrabzonspor uzun süredir uğraştığı Alazinho transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Norveç temsilcisi Stabaek ile yapılan pazarlıklardan önceki gün olumsuz

Alanzinho geliyor

Alanzinho konusunda Trabzonspor ile Norveç Stabek kulübün anlşatığı iddia edildi.

MUTLU SONA YAKLAŞILDI

Trabzonspor uzun süredir uğraştığı Alazinho transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Norveç temsilcisi Stabaek ile yapılan pazarlıklardan önceki gün olumsuz sonuç alan Karadeniz ekibinin son olarak Brezilyalı futbolcu için önerdiği 4 milyon avroluk rakamın Stabaek yönetimi tarafından kabul edildiği ifade ediliyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Norveç televizyonu TV2'nin verdiği habere göre Stabaek'in CEO'su Einar Schultz Alazinho konusunda süren gelişmeler sonucunda Trabzonspor ile kesin ankaşma sağladığını açıkladı. Trabzonspor cephesinde kulüp genel saymanı Mahmut Aksu bir süredir bu transfer için Norveç'teki temaslarını sürdürüyordu.

İşte Norveç TV2 nin  az önce girdiği haber başlığı

Alanzinho Selges '' ALANZİNHO SATILDI''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler