Trabzon'da güvenlik tartışması

Trabzon'da hizmete giren İç Hatlar Terminal binasında güvenlik ihalesini alan firma çalıştırılmak üzere 108 kişilik yeni güvenlik elemanı alımı talebini açıkladıktan sonra AK Parti'nin kendilerine zorluk çıkarttığını ifade etmişti. AK Parti İl Başkan Yard

Trabzon'da güvenlik tartışması
Trabzon'da hizmete giren İç Hatlar Terminal binasında güvenlik ihalesini alan firma çalıştırılmak üzere 108 kişilik yeni güvenlik elemanı alımı talebini açıkladıktan sonra AK Parti'nin kendilerine zorluk çıkarttığını ifade etmişti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Metin Güneş yaptığı açıklamada bu ifadenin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “İhaleyi alan firmaya binlerce müracaat olmuş ve bu nedenle de birçok spekülasyon yaratılmıştır. İhaleyi alan firmanın “AK Parti bize zorluk çıkartıyor” mealindeki sözleri gerçeği yansıtmamaktadır. AK Parti olarak bizler, alınacak kişi sayısından çok fazla müracaat olması nedeniyle, bir çağrıda bulunarak, gerekli şartları taşıyan elemanların noter huzurunda kura ile belirlenmesini önermiştik. Bu konuda bizden bilgi ve yardım talep eden tüm gençlerimizi de muhatapları olan firmaya yönlendirmiştik. Böylece adam kayırma ve bir dizi spekülasyonların önlenebileceği kanaatinde idik” dedi.

Firma yetkililerinin meseleyi örtbas etmeye çalıştığını ifade eden Güneş, “Görünen o ki firma yetkilileri bu konudaki eksikliklerini gidermek yerine meseleyi örtbas etmek için, AK Parti üzerinden bu gençlerimizin ümit ve duyguları ile oynama yolu seçmiştir. Bunu üzülerek ifade ediyor, ilgili firmayı sorumluluk bilinci içerisinde, hakkaniyetle hareket etmeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel