Yattara izin istedi

Yattara, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın açıklaması yaptı.İşte Yattara'nın açıklaması:"Trabzondan ayrılacağım için üzgünüm. Her şeyimi Trabzon'da kazandım. Bu takımın benim kalbimde ayrı bir heri var ama futbol hayatı böyle. Ben çok insana bakı

Yattara izin istedi

Yattara, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın açıklaması yaptı.

İşte Yattara'nın açıklaması:

"Trabzondan ayrılacağım için üzgünüm. Her şeyimi Trabzon'da kazandım. Bu takımın benim kalbimde ayrı bir heri var ama futbol hayatı böyle. Ben çok insana bakıyorum. Bu teklif hem Trabzonspor için hem de benim için iyi. Hem Trabzon para kazanacak hem de ben. Ben Trabzonspordan ayrılmayı düşünmüyordum. Trabzonspor benden çok para kazanacağı için de mutluyum. O yüzden Trabzonspordan ayrılmak istiyorum. İnşallah insanlar beni anlar. Ben Trabzonsporu gerçekten çok seviyorum ama futbol hayatı da böyle. Bir teklif geldi. Bu astronomik teklifi değerlendirmek istiyorum. İnşallah Trabzonspor teklifi kabul eder. Ben de giderim"



Yönetimle görüştüm
"Teklif geldiğinde yönetime ilettim. Bu teklifi değerlendirmek istediğimi söyledim. Ben teklifi kabul ettim anlaştım, şimdi Trabzonspor yönetimin cevabını bekliyorum, eğere yönetim izin verirse, ben gidiyorum. Trabzonspor'a çok cazip teklif geldi,kulüp çok para kazanacak, ayrıca ben de kazanacağım. Trabzonspor yönetimi bir karar verecek"

Yönetim transferime izin vermezse ne yapacağımı bilmiyorum. Ben Trabzonsporu çok seviyorum devre arasına kadar bekler misiniz sorusu üzerine, "Hayır beklemem şimdi gitmek istiyorum. Benim 2 maçtır oynamamanın nedeni transfer teklifi almamla ilgili değil, sakatlığım vardı. Jip almadıkları için oynamadığımız yazdılar alakası yok, ben 5 senedir buradayım böyle bir şey asla yapmam. Bu yorumlar beni de çok üzdü. Benle ilgili, kötü şeyler yazdılar. 5 sene Trabzonspor'da oynadım, bu sene 6 yılım Trabzonspor'da mutluyum. 2 sezondur bana teklifler geliyor ancak bu teklifler ekonomik olarak doyurucu değildi, son teklif çok cazipti"

"Ben Trabzonspor'u bir kez daha yineliyorum, Trabzon'u çok seviyorum bu senede iyi transferler yapıldı. İnşallah Trabzonspor başarılı olacak. Ben henüz başkanla görüşmedim. Bugün bir görüşme yapacağız, başkanla dün görüşmüştük. Dün bana Trabzon'a gelip senle ve yönetimle bir toplantı yapacağını söylemişti. Geldi ve yönetimle görüşüyor. Katar'da da transfer bugün bitiyor, bugün son gün"

"Yönetim seni vermezse problem yaratır mısın sorusu üzerine Yattara, "Benim için kalırsa oynamaz diyorlar, böyle şey olmaz, bu benim ekmek param, gidersem de oynarım, kalırsam da oynarım. Ben ekmek parasını bundan kazanıyorum oynanmaya mecburum. Benim 3 sezon daha mukavelem var. Bu teklif geldi, Trabzon kabul ederse yarın gidiyorum. Bu toplantıyı yapmaktaki amacım yönetim üzerinde baskı değil, izin istemek, çünkü ben biliyorum ki Trabzonspor taraftarları beni çok seviyor, Buraya onlardan izin almaya geldim. İnşallah insanlar beni yanlış anlamaz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler