haber61 ziyaretçileri sıra sizde

 Haber61.net internet haber sitesi yayın hayatına başlayalı üç yıl oldu. Bu süre zarfında Dünya'nın dört bir yanındaki Trabzonlu, Karadenizli hemşerilerimize Trabzon'da ki, Bölgede ki haberleri en doğru şekilde ve hızlı olarak haber verdik.  Bunu yaparken

haber61 ziyaretçileri sıra sizde

 

Haber61.net internet haber sitesi yayın hayatına başlayalı üç yıl oldu. Bu süre zarfında Dünya'nın dört bir yanındaki Trabzonlu, Karadenizli hemşerilerimize Trabzon'da ki, Bölgede ki haberleri en doğru şekilde ve hızlı olarak haber verdik.  Bunu yaparken hiçbir ekonomik beklenti içerisinde olmadık.

Üç yıl sonunda gelinen süreçte, artan ziyaretçi potansiyeli ve sizlerin daha hızlı, daha geniş içerikli ve detaylı haber beklentisi bizleri yeni teknik yatırımlar yapmak ve mevcut kadromuzu arttırmak ihtiyacı ile karşı karşıya getirdi.

 

İnternet Evrenseldir dedik

İnternet ulusaldır, internet haberciliğinin yereli yoktur dedik, öncelikle Trabzon, Karadeniz sonra tüm Ülke ve Dünyada ki önemli haberleri 3 yıldan beri sizlere sunmaya çalıştık. Sporda sadece ve sadece Trabzonspor ve özellikle Bölge takımları ile sınırlı kaldık.

İstanbul Şakşakçılığı yapmadık

Trabzon'dan yayın yapan iddialı bir haber portalı olmanın zorluklarını gün geçtikçe anladık. Haber61.net'in istatistik rakamlarının yarısına dahi ulaşamayan İstanbul çıkışlı haber siteleri ulusal Reklamlardan yüksek paylar almasına karşın biz bu pastadan yok denecek kadar  az pay aldık.

İstanbul'da bulunan bu reklam ajanslarının listelerine” ismimizin sonunda bulunan 61'den dolayı olacak ki, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş şakşakçılığı yapmadığımızdan olacak ki” bir türlü giremedik.

Hal böyle olunca da teknik ve personel harcamalarımızı kendi şahsi ekonomimizden karşılamak zorunda kaldık.

Tek Güvencemiz Trabzon ve Karadenizliler

Artan ziyaretçi sayısı ve ziyaretçilerin haber61'den olan beklentilerine daha iyi karşılık verebilmemiz noktasına gelindiği bu günlerde yeni yatırımlar yapmamız gerekiyor. Bu yatırımları yapabilmemiz ve haber61.net'in yayın akışını sürdürebilmemiz için siz Trabzon ve Karadenizlilerin ekonomik desteklerine şiddetle ihtiyacımız var.

Haber61 gazetesi'ne vereceğiniz ABONE DESTEĞİ Haber61.net'in nerede olursanız olun ulaşmaya devam etmenizi sağlayacaktır.

Yukarıda bahsedilen nedenlerden ötürü ulusal reklam pastasından yok denecek kadar az alan haber61.net'in  sizlere ulaşmaya devam edebilmesi için ekonomik sıkıntılarını çözmek noktasında, tek desteği Trabzon ve Karadenizliler olacaktır.

Yeni yayın hayatına giren haber61 gazetesinin öncelikli kuruluş amacı budur.

Haber61 gazetesi'nin 8. sayısı yarın tüm gazete bayilerinde

Yayın hayatına başladığı günden beri  ulaştığı her kesim tarafından takdir edilerek büyük beğenisini toplayan Gazetemiz haber61'in 8'inci sayısı bugün Trabzon'da ki tüm gazete bayiilerinde.

Gazetemizin daha fazla kitleye ulaşması çalışmalarımız hızla devam ediyor.
Bugüne kadar haber61.net okurlarına vermiş olduğumuz hizmeti haftalık gazete ile de sürdürmeye devam ediyoruz.

Sadece Trabzon'da bayilerde olacak gazetemizi ,haber61.net 'in çıkarmış olduğu bu gazeteyi Tüm dünya'da ki haber61.net okurlarına da  ulaştırma arzusu içindeyiz. Bunun için siz okurlarımızdan haber61 Gazetesi'ne abone olarak destek vermenizi bekliyoruz.

Abone Ol Destek ver

Haber61 gazetesine  vereceğiniz her türlü abone desteği, haber61.net'in ekonomisini rahatlatacak, yeni yatırımlar yaparak sizlere hizmet vermeye devam etmesini sağlayacaktır.

Okurlarımızın haber61 Gazetesi'ne abone olmak için yapması gerekenler;

İsim, soy isim ve adreslerinizi 326 73 73'e faks yolu ile bizlere ulaştırabilirsiniz.

ABONE ŞARTLARI:

ŞEHİRİÇİ (6 Aylık) 30 YTL
(1 yıllık) 50 YTL


ŞEHİR DIŞI (6 Aylık) 45 YTL
(1 Yıllık) 80 YTL


YURT DIŞI (6Aylık) 50 EURO
(1Yıllık) 90 EURO

BANKA HESAP NO: Türkiye İş Bankası 7500 Şube Kodu: 2105222
Finans Bank 0016114135 Çarşı Şubesi

İsim, soy isim ve adreslerinizi 326 73 73 telefondan, dilerseniz aynı hat üzerinden fax göndererekte ulaştırabileeğiniz gibi, bizim sizlere ulaşmamızı istiyorsanız burayı tıklayarak erişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel