haber61 Gazetesi çıktı

haber61 Gazetesi bugün dağıtıma sunuldu. Yayın hayatına merhaba diyen gazetemiz Haber61 tarafsız bölgesel bir gazetedir. Gazetemizin ilk sayısı bugün bayilerde halka sunuldu. Basın camiasına yeni bir soluk getirmeyi hedeflediğimiz Haber61 gazetesi haftalı

haber61 Gazetesi çıktı
haber61 Gazetesi bugün dağıtıma sunuldu. Yayın hayatına merhaba diyen gazetemiz Haber61 tarafsız bölgesel bir gazetedir.

Gazetemizin ilk sayısı bugün bayilerde halka sunuldu. Basın camiasına yeni bir soluk getirmeyi hedeflediğimiz Haber61 gazetesi haftalık gazete olup tabldot boyutta halka sunulacaktır.

Avrupa ülkelerinden esinlenerek bu kültürü Trabzon halkına sunmaya laik gördük. Gazetemizde aradığınız her konudan haberi bulmanız mümkün olacaktır. 

Biz haber61 olarak halkın sorunlarını derinlemesine inceleyeceğiz. Gerekli ilgi için tüm halkımıza şimdiden teşekkür ederiz…

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler