''Şampiyon olmadan gitmem''

Trabzonspor'da sözleşmesi 3 yıl uzatılan Gineli futbolcu İbrahima Yattara, bordo-mavili kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Turkcell Süper Lig'de yarın oynayacakları Galatasaray karşılaşması için İstanbul'a gelen bordo-mavili ekipte İbrahima Y

''Şampiyon olmadan gitmem''

Trabzonspor'da sözleşmesi 3 yıl uzatılan Gineli futbolcu İbrahima Yattara, bordo-mavili kulüpte şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Turkcell Süper Lig'de yarın oynayacakları Galatasaray karşılaşması için İstanbul'a gelen bordo-mavili ekipte İbrahima Yattara, havalimanında basın mensuplarına açıklama yaptı.

Trabzonspor'da 5 sezondur futbol oynadığını ve çok mutlu olduğunu ifade eden Yattara, ''Burada herkes beni seviyor. Trabzonspor'dan ayrılmadan önce şampiyonluk görmek istiyorum. İnşallah bu olur. Ben burada çok mutluyum'' dedi.

Yarın yapacakları Galatasaray maçına da değinen Gineli oyuncu, çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, ''Biz 3 puan almaya geldik. İyi performans göstermemiz lazım. İnşallah kazanacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor