Leekens gelir Yattara gider

Pazar akşamı ATV Televizyonunda yayınlanan “Santra” programı yorumcularından Kazım Kanat Trabzonspor'un önümüzdeki yıl yapılanmasıyla ilgili bazı iddialarda bulundu.Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in çok yakın dostu olduğunu söyleyen Kanat “geçtiğimiz gün

Leekens gelir Yattara gider

Pazar akşamı ATV Televizyonunda yayınlanan “Santra” programı yorumcularından Kazım Kanat Trabzonspor'un önümüzdeki yıl yapılanmasıyla ilgili bazı iddialarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in çok yakın dostu olduğunu söyleyen Kanat “geçtiğimiz günlerde Şener ile Trabzonspor'un geleceğini konuştuk, sayın Şener önümüzdeki sezon kesinlikle Ersun Yanal ile çalışmayacağını söyledi ” iddiasında bulundu.

Kazım Kanat'ın  Tv programında Sadri Şener ile konuşmalarına dayandırarak anlattığı iddialarına göre gelecek yıl Ersun Yanal ile yollar ayrılacak ve Trabzonspor'u  1992-93 sezonunda da görev yapan  George Leekens çalıştıracak.

Ayrıca Sadri Şener' in Gökdeniz ve Yattara'nın  satılacağını söylediği bu nedenle de Gökdeniz'den sonra Yatara'nın da  Kesinlikle  satılacağını idia etti.

Kanat'a göre Sadri Şener önümüzdeki yıl George Leekens ile Gökdeniz  ve Yattara'sız  yepyeni bir Trabzonspor yaratacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor