Trabzon'da iftar saatinde gerginlik

Trabzon'da cinge diye tabir edilen Ordu nüfusuna kayıtlı bir grup ile Trabzonlu vatandaşın arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada polis karakoluna sığınan  bir şahıs gözaltına alındı.Ramazan ayı olmasına rağmen Trabzon'da bu akşam ift

Trabzon'da iftar saatinde gerginlik

Trabzon'da cinge diye tabir edilen Ordu nüfusuna kayıtlı bir grup ile Trabzonlu vatandaşın arasında yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada polis karakoluna sığınan  bir şahıs gözaltına alındı.

Ramazan ayı olmasına rağmen Trabzon'da bu akşam iftar saatine yakın bir saatte bir çay ocağına gelen grup, işyeri çalışanlarından kendilerine çay vermelerini istedi.

İşyeri çalışanının da iftardan sonra çay servisi yapabileceğini söylemesi üzerine, tepki verdiği belirtilen gruptan ismi belirlenemeyen bazı şahıslar, "Nasıl olur, ben ne zaman çay istersem vereceksin" şeklinde sözler sarf ettiği ve sert çıktığı iddia edildi.

Bunun ardından büyüyen kavga üzerine Trabzonlu çay ocağı çalışanı ile grup arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine  gruba Trabzonlu vatandaşlar da tepki gösterdi. Olayın ardından Meydan'da bulunan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi aralığından hemen yakında bulunan Taksim Polis Merkezi sığınan gruptan bir kişi gözaltına alındı.

İftar saatine yakın, insanların sinirlerinin gergin olmasının da yaşanan kavgada etkin bir rol üstlendiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel