Trabzonspor Stoperini Buldu

 Trabzonspor’da  transfer döneminde bombalar ardı ardına patlayabilir. Trabzonspor’da yönetim kurulu forvet için Danimarka’nın Kopenhag takımında forma giyen Senegalli golcü N’doye’yi transfer etmek için çalışırken, stoper mevki içinde aradığını bulduğu i

Trabzonspor Stoperini Buldu

 Trabzonspor’da  transfer döneminde bombalar ardı ardına patlayabilir. Trabzonspor’da yönetim kurulu forvet için Danimarka’nın Kopenhag takımında forma giyen Senegalli golcü N’doye’yi transfer etmek için çalışırken, stoper mevki içinde aradığını bulduğu iddia edildi.

HABER61.NET Spor servisinin edindiği bilgilere göre, Bordo mavililerin gündeminde Fildişi sahili milli takımının 30 yaşındaki  futbolcusu  Mancester City’li Habib Kolo Toure'nin olduğu iddia edildi.

Bursaspor’un anlaşmaya vardığı ancak transferini gerçekleştiremediği Toure için yönetim nabız yoklanmaya başladığıda gelen bir başka bilgi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor