Yayla şenliğine Düzköy ertelemesi

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde 7-8 Temmuz tarihleri arasında 19.’su yapılacak olan Karadağ Yayla Şenlikleri Düzköy Jandarma Karakolu’na geçtiğimiz günlerde yapılan hain saldırı nedeniyle protesto amaçlı olarak bu yıl yapılmayacak. Karadağ Turizm ve Güzel

Yayla şenliğine Düzköy ertelemesi

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde 7-8 Temmuz tarihleri arasında 19.’su yapılacak olan Karadağ Yayla Şenlikleri Düzköy Jandarma Karakolu’na geçtiğimiz günlerde yapılan hain saldırı nedeniyle protesto amaçlı olarak bu yıl yapılmayacak. 

Karadağ Turizm ve Güzelleştirme Derneği Başkanı M. Celil Ayhan’ın dernek adına yaptığı açıklamada “Dernek olarak komşu ilçemiz ve yayla sırdaşımız olan Düzköy İlçesi Jandarma Karakolu’na yapılan hain saldırıyı protesto amacıyla bu yıl için şenlik yapmama kararı aldık. Yapılan bu saldırı bütün ulus olarak bizleri derinden üzmüştür.

Yaralı askerlerimize Yüce Allah’tan şifalar dilerken Düzköy ve yöre halkına da geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Tek tesellimiz can kaybının olmamasıdır.

Faillerin kısa zamanda yakalanacağından hiç kuşkumuz yoktur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler