Fener taraftarı polis otosu yaktı

Süper Toto Süper Final'de Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından olaylar çıktı.Galatasaray'ın şampiyon olduğu maçın bitiminde Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan ayrılan bir grup taraftar,

Fener taraftarı polis otosu yaktı

Süper Toto Süper Final'de Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından olaylar çıktı.

Galatasaray'ın şampiyon olduğu maçın bitiminde Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan ayrılan bir grup taraftar, Söğütlüçeşme Meydanı'nda bir benzin istasyonunda bekleyen polis araçlarını abluka altına aldı. Araçlara 45 dakika süreyle taş, şişe ve yangı tüpleri ile saldıran grup, benzin istasyonunu da ellerinde bulunan havai fişeklerle ateşe vermek istedi. Olaylarda 2 polis otosu ters çevrilirken, çok sayıda araç da hurdaya döndü.

Kaldırımları söken, ellerinde demir çubuki bulunan taraftarların saldırısı sonucu bazı polis memurları yaralandı. Güvenlik güçleri ile taraftar grubu arasında devam eden olayların ardından Söğütlüçeşme Meydanı'na çevik kuvvet ekipleri bölgeye sevk edildi.

Çevik kuvvet ekipleri taraftarlara biber gazı ile püskürttü. Grup, polis müdahalesinin akabinde ara sokaklara dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler