Kodalak: Şenol Güneş bizi üzüyor

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, "Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe, İstanbul medyası ve hatta Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş bile taraftarı suçluyor. Öncelikle şunu iyi bilmelerini istiyoruz. Bizler kesinlikle sahaya

Kodalak: Şenol Güneş bizi üzüyor

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, "Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe, İstanbul medyası ve hatta Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş bile taraftarı suçluyor.

 

Öncelikle şunu iyi bilmelerini istiyoruz. Bizler kesinlikle sahaya çakı atanı Trabzonsporlu olarak görmüyoruz ve kınıyoruz" dedi.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Kodolak, “Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe maçı esnasında ve sonrasında gelişen olaylar sonucunda Trabzonspor taraftarlarının tek suçlu gibi gösterilmesini ibretle ve hayretle izliyoruz” dedi.

 

Kodalak, "Futbol Federasyonu, Fenerbahçe, İstanbul medyası ve hatta Trabzonspor Teknik direktörü Şenol Güneş bile taraftarı suçluyor. Öncelikle şunu iyi bilmelerini istiyoruz. Bizler kesinlikle sahaya çakı atanı Trabzonsporlu olarak görmüyoruz ve kınıyoruz.Sahaya ayakkabı ve su atanı tasvip etmiyoruz. Ancak insanları tahrik etmek için Elinden geleni yapan Fenerbahçe kalecisi Volkan’ı ve Fenerbahçe yöneticilerini asla tasvip etmiyoruz” diye konuştu.

 

AÇIKLAMALAR BİZİ ÜZÜYOR

Trabzonspor’un Teknik Direktörü Şenol Güneş’in taraftarların takıma zarar verdiği yönündeki açıklamaları kendilerini son derece üzdüğünü ifade eden Kodalak, “O ki takım taraftarlardan etkileniyor, o zaman hiç seyircinin olmadığı ligde şuan küme düşme potasında Antalyaspor nasıl bizi eliyor.

Futbolcularımız orada acaba neden etkilendi merak ediyoruz. Şike davası nedeniyle zaten yönetim ve teknik kadronun yapmış olduğu yanlış transferler bu sayede hep ikinci planda kalıyor ama zamanı gelince bunlarda sorgulanacak” diye konuştu.

 

CEZA FENER’E UYGULANMAZDI

Başkan Kodalak, “TFF Trabzonspor’a gelince hemen cezayı en ağır şekilde kesiyor ve uyguluyor. Hem de cezanın Süper Final maçlarında geçerli olduğunu açıklıyor.

Takibi fırsat ele geçti mi hemen değerlendiriyor. Böylelikle İstanbul takımlarının önünü açıyor. Kulüp başkanımız Sadri Şener, yönetime iki adam koyduk diye övündüğü TFF’den başka ne beklenirdi ki.

Ceza alınan maçta kırmızı ve sarı kartlar geçersiz ama Trabzonspor’a verilen ceza geçerli. Böyle bir saçmalık dünyanın neresinde görülmüş. Eğer bu cezayı Fenerbahçe almış olsaydı Fenerbahçe almış olsa final maçlarında uygulanabilir miydi acaba.

Bu cevabı herkes biliyor uygulanmazdı. Tıpkı sporda şiddet yasasının Fenerbahçe ve yöneticilerine uygulanmadığı gibi” şeklinde konuştu.

 

SİYASETÇİLER NEREDE ?

Beşiktaş taraftarlarının sahaya kaşkol atmasının gurur verici olduğunu ancak Trabzonspor’un temiz lig için sahaya atlet atmasının barbarca karşılandığını dile getiren Kodalak, “Hakkımızı spor severler olarak helal etmiyoruz. Ulusal medya önceki akşam bayanlar maçında olay çıkaran ve maçın 45 dakika durmasına neden olan Fenerbahçe taraftarları için ne diyeceklerini merakla bekliyoruz. Osmanlının yıkılış döneminde olduğu gibi herkes Trabzonspor ve taraftarlarına vuruyor.

 

Ama herkes unutmasın ki Trabzonspor camiası ayağa kaldığı zaman neler olacağını tarihimize bakıp öğrenebilirler. Trabzonspor siyasetçileri nerede.  Seçim otobüslerinde genel başkanlarınıza kaşkol takmakla  Trabzonsporlu olunmuyor.

 

Genel başkanlarınız Fenerbahçe’yi destekleyici açıklamalar yaparken, Trabzonspor’un hakları gasp ediliyor.  Oy aldığınız taraftarlar kupa için yurdun dört bir yanında yürürken, siyasetçilerimiz nerede. Hep beraber parti gözetmeden el ele vererek Trabzonspor’un haklarını savunalım.  Son maçta yaşanan olaylar bizleri üzdü ama 1 yıldır  yaşanan süreç bu taraftarı doldurdu ve patlama noktasına getirdi.

 

22 martta karar çıkacak ve şampiyonluk kupası Trabzon’a gelecekti. Trabzonspor taraftarları olarak sabrımız kalmadı.  Bu nedenle biraz anlayış bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor