Yattara TS için yanıp tutuşuyor

Trabzonspor'da 8 yıl forma giydikten sonra Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına giden ancak sezon sonunda da takımından ayrılan İbrahima Yattara Türkiye'ye geldi. İstanbul'a geldikten sonra soruları yanıtlayan Yattara, "Trabzon'dan ayrıldıktan sonra ilk

Yattara TS için yanıp tutuşuyor

Trabzonspor'da 8 yıl forma giydikten sonra Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına giden ancak sezon sonunda da takımından ayrılan İbrahima Yattara Türkiye'ye geldi.

 

İstanbul'a geldikten sonra soruları yanıtlayan Yattara, "Trabzon'dan ayrıldıktan sonra ilk defa Türkiye'ye geldim. Çok iyi oldum. Sanki kendi memleketime döndüm" dedi.

 

Türkiye'ye ve Trabzonspor camiasına selam söyleyen Yattara, "Türkiye'de futbolu bırakmak istiyorum. Şu anda hiç bir şey söylemiyorum ancak en yakın zamanda Türkiye'de oynayabilirim" dedi.

 

"Trabzon'dan teklif var mı ve Trabzonspor'a gider misin?" sorularına Yattara, "Şu an hiç bir şey söylemiyorum; ancak teklif olursa koşarak Trabzon'a giderim" yanıtını verdi.

 

Trabzon'u çok özlediğini vurgulayan Yattara, "Her şeyi Trabzon'da kazandım. Bu takımı hiç bir zaman unutmayacağım. Bu takım her zaman kalbimde olacak. Trabzonspor taraftarını da çok özledim. Trabzon'da sekiz sene kaldım. İnşallah Trabzonspor şampiyon olacak" diye konuştu.

 

Trabzonspor'un her zaman kalbimde olduğunu söyleyen Yattara, "Nereye gidersem gideyim Trabzon'u düşünüyorum. Ben de CD'ler var. Bazen de kolbastı oynuyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor