Alanzinho'nun dalya heyecanı

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında oynanacak olan Gaziantepspor maçında forma giymesi halinde ligde Trabzonspor formasıyla 'dalya' diyecek. Bordo-mavili forma ile 100. maçına çıkması beklenen Brezilyalı o

Alanzinho'nun dalya heyecanı

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Spor Toto Süper Ligi'nin 26. haftasında oynanacak olan Gaziantepspor maçında forma giymesi halinde ligde Trabzonspor formasıyla 'dalya' diyecek. Bordo-mavili forma ile 100. maçına çıkması beklenen Brezilyalı oyuncunun 3 yılda ligde 8 golü ve 14 asisti bulunuyor.

Medical Park Antalyaspor karşısında ligde bordo-mavili forma ile 99. maçına çıkan Alanzinho, 28 Ocak 2009 tarihinde Norveç'in Stabaek kulübünden bordo-mavili kulübe transfer olmuştu.

Bordo Mavili kulüple 4.5 Milyon Euro karşılığı 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4.5 yıllık sözleşme imzalayan Alanzinho, ligde Trabzonspor formasını 5 bin 299 dakika taşıdı. Trabzonspor forması altında ligde 8 gole imza atan yıldız oyuncu, 14 de asist yaptı.

Bordo-mavili kulüple olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Alanzinho, Trabzonspor'da mutlu olduğunu ve kalmaktan yana irade göstereceğini ifade ederken bordo-mavili yönetimin ise önümüzdeki günlerde oyuncunun menajeri ile görüşmelere başlayacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor