Sağlam'dan istifa sinyali!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Orduspor maçı öncesi takımın son durumu hakkında bilgi verirken gündemdeki konularla ilgili de açıklamalarda bulundu. Ortada bir başarısızlık olduğunu ve kimsenin birbirini suçlamamasını isteyen Sağlam, "Oluşan d

Sağlam'dan istifa sinyali!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Orduspor maçı öncesi takımın son durumu hakkında bilgi verirken gündemdeki konularla ilgili de açıklamalarda bulundu. Ortada bir başarısızlık olduğunu ve kimsenin birbirini suçlamamasını isteyen Sağlam, "Oluşan durumun tek sorumlusu benim. 3 ay sonra gereğini yapacağımdan emin olabilirsiniz. Ama bu 3 aylık dönemi iyi geçirmek zorundayız" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Trabzonspor karşısında şanssız bir karşılaşma oynadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan genç teknik adam, "Yine şanssız bir karşılaşma oynadık. Ağır iklim şartlarında iyi mücadele oldu. İki takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Risk aldığımız dönemlerde pozisyon görmemize rağmen maçın son dakikasında önemli fırsatı değerlendiremedik. Son dakika şanssızlıkları yakamızı bırakmıyor.

Bu haftada da son dakika atamadık. Futbolda bu türlü şeyler var. Maalesef bu son dakika şanssızlıklarından çok puan kaybettik. Futbolun içinde yaşanan gerçekler olarak değerlendirip daha ılımlı yaklaşmamız gerekiyor. Maalesef mağlup olduk. Bu hafta kendi sahamızda ligin formda takımlarından biri olan Orduspor ile karşılaşacağız. Kazanmamız gerekiyor.

İyi bir futbol bizim için önemli. Bundan sonraki haftalar için de gerekli. Orduspor engelini aşıp, haftadan haftaya oynanacak karşılaşmaları da düşünürsek bu maçla başlayan güzel bir serinin devam edebileceğini düşünüyoruz" dedi. Takımda cezalı futbolcunun olmadığını hatırlatan Sağlam, "Takımımızda cezalı futbolcumuz yok. Basser bugün Bursa'ya gelecek. İnşallah sağlık ve yorgunluk durumu el verirse antrenmana çıkarmayı düşünüyoruz. Haftasonuyla alakalı problem olmaması en büyük dileğimiz" diye konuştu.

"SUÇLAMANIN MANTIĞI YOK"

Son dönemde camiada bazı kesimlerden istenmeyen şeyler duyduklarını söyleyen Ertuğrul Sağlam şunları söyledi:

"Ortada bir başarısızlık var. Tabi ki şampiyon olmuş, daha sonra üçüncü olmuş, bir Anadolu takımı için çok önemli başarı ve istikrar yakalayan bir takım var. Bu sene şanssızlıklarla beraber ortada başarısızlık mevcut. Kimse bu durumdan hoşnut değil. Biz de üzülüyoruz. İnsanlardan şunu istiyorum; 3 aylık bir dönemimiz var sezonun bitmesine. Bu dönemde takımın motivasyonunu bozmamak için herkesin elinden geldiğince takıma destek olması ve sorumluluk almasını istiyorum. Bu gibi durumlarda herkes çıkar birbirini suçlar. Ben kimsenin kimseyi suçlamasını istemiyorum. Buna gerek de yok zaten. Bazıları birbirlerini suçluyorlar, gönderme geliyor. Burada oluşan durumda bir suçlu varsa o benim. Kesinlikle üzerime alıyorum. Kimsenin kimseyi suçlamasına gerek yok. Tüm eleştirilerin de ortak noktası benim olmam gerekir. Yerel medyaya, oyunculara, başkana, yönetime, şehrin ileri gelenlerine gereksiz suçlama yapılmasını istemiyorum. 3 aydan sonra da bu suçu üzerime alıyorsam zaten gereğini de yaparım, Yapacağımdan da emin olabilirsiniz. Şu 3 aylık dönemi iyi geçirmek zorundayız. Bursaspor'u seven herkesin bu dönemde elinden geldiğince destek olmasını istiyorum. Transferlerle alakalı, takımla alakalı, takımın bulunduğu durumla alakalı oyuncuları falan suçlamanın, teknik heyetteki diğer arkadaşları suçlamanın mantığı yok. Oluşan durumun tek sorumlusu benim. Ben bu suçu üslendim ve zamanı gelince gerekeni yapacağım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor