Nerede bu adamlar?

Haber61 – Haber Servisi -  Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son dönemlerde yapmış olduğu başarılı çalışmaların ardından cinayet zanlılarını tutuklayarak cezaevine gönderdi. Son olarak 4 Eylül’de Of ilçesinde düğünde damat Serkan İhtiyar’ı

Nerede bu adamlar?

Haber61 – Haber Servisi -  Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son dönemlerde yapmış olduğu başarılı çalışmaların ardından cinayet zanlılarını tutuklayarak cezaevine gönderdi. Son olarak 4 Eylül’de Of ilçesinde düğünde damat Serkan İhtiyar’ı öldüren Raşit İ’yi İstanbul’da yakalayan polis ekipleri; Sürmene’de kaybolan ve 26 Haziran ayından beri haber alınamayan Mehmet Kaplan ve Köksal Kol’u bulmak için çalışma başlattı.

SINIR DIŞINA MI ÇIKTI

Asayiş şube ekipleri; kaybolan kişilerin çalıştıkları yerlerdeki kişilerin ifadesine tek tek başvurduğu öğrenilirken Kaplan ve Kol’un cep telefonu sinyallerinde nerede olduklarını tespit etmeye çalışmaları da sonuç vermediği öğrenildi. Öte yandan polis ekipleri iki kişinin sınır dışına çıkıp çıkmadığını araştırmak üzere Türkiye’deki tüm sınır kapılarına yazı gönderdiği öğrenildi.

Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlü ekipleri; kaybolan şahısların en kısa sürede bulacağı öğrenildi. Mehmet Kaplan, 6 çocuk babası Köksal Kol ise 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler