Nehir'de akıntıya kapıldı

Batman Hasankeyf’te serinlemek için Dicle Nehri’ne giren bir genç akıntıya kapılarak kayboldu.Edinilen bilgiye göre, Batman merkeze bağlı Su Çeken köyü mevkiinde meydana geldi. Bayramın ikinci gününde serinlemek amacıyla arkadaşlarıyla birlikte Hasankeyf’

Nehir'de akıntıya kapıldı
Batman Hasankeyf’te serinlemek için Dicle Nehri’ne giren bir genç akıntıya kapılarak kayboldu.
Edinilen bilgiye göre, Batman merkeze bağlı Su Çeken köyü mevkiinde meydana geldi.
 
Bayramın ikinci gününde serinlemek amacıyla arkadaşlarıyla birlikte Hasankeyf’ten geçen Dicle Nehri’ne giren Abdullah Tirki (18), bir süre sonra akıntıya kapıldı. Tirki’nin akıntıya kapıldığını gören arkadaşları, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çevre güvenliği alırken, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri de olay yerine geldi. Olay yerine gelen Abdullah Tirki’nin yakınları ise sinir krizleri geçirdi.
 
Ekipler uzun süre botlarla gencin cesedini aradı. Havanın kararması nedeniyle arama kurtarma çalışmalarının yarın devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler