Ne yaptın be Ayhan hocam!

Haber61/spor servisi - Sebat Proje Akçaabat Spor Kulübü, Türkiye Ziraat Kupası 2. Tur eleme müsabakası için yarın PTT 1. Bank Asya takımlarından Denizlispor ile karşılaşacak. Maç saat 14.30’da Akçaabat Fatih Stadyumu’nda…Bu büyük müsabaka öncesi Sebat bug

Ne yaptın be Ayhan hocam!

Haber61/spor servisi - Sebat Proje Akçaabat Spor Kulübü, Türkiye Ziraat Kupası 2. Tur eleme müsabakası için yarın PTT 1. Bank Asya takımlarından Denizlispor ile karşılaşacak. Maç saat 14.30’da Akçaabat Fatih Stadyumu’nda…

Bu büyük müsabaka öncesi Sebat bugün kısa bir idmanla günü kapatarak kampa girdi. Tam kadro yapılan idmanda tarak kemiği kırılan ve 1,5 aydır idmanlara çıkamayan Miraç da 1 haftadır idmanlara çıkmaya başladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Oyuncularıyla kamp öncesi özel bir toplantı yaparak duygusal bir konuşma yapan tecrübeli teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, “Güzel günlerinizde herkes yanınızda olsun ama ben her zaman yanınızda olacağım. En kötü anınızda sizinleyim. Yüzünüz hep gülsün. Siz her şeyi başaracak güçtesiniz. Size sonuna kadar güveniyorum” dedi. Bu görüşmede bazı oyuncuların hüzünlendiği görüldü. Oyuncuların bu sözlere karşılık, yarınki maç için galibiyet sözü verdi ve hocalarına sarıldı.

Kampa ayrıca alt yapıdan Tugay, Hayrullah, Miraç, Salih, Bedrettin ve Sinan katıldı. Seçmelerden Sebat Proje bünyesine katılan Tolga Şahin'in de kampta olduğu bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler