N'doye sadece 1 gol istiyor

Trabzonspor’un 3 milyon 150 bin euro bonservis bedeli ile İngiliz ekibi Hull City’den renklerine bağladığı N’Doye, Bordo-Mavili forma altında güzel günler yaşayacağını söyledi. Golcü oyuncu, golleri ile konuşulacağı günlerin yakın olduğunu belirtirken, “A

N'doye sadece 1 gol istiyor

Trabzonspor’un 3 milyon 150 bin euro bonservis bedeli ile İngiliz ekibi Hull City’den renklerine bağladığı N’Doye, Bordo-Mavili forma altında güzel günler yaşayacağını söyledi.

Golcü oyuncu, golleri ile konuşulacağı günlerin yakın olduğunu belirtirken, “Atacağım 1 gol beni ateşleyecektir. Bunun için iştahlı bir şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum. Benden olan beklentileri de biliyorum. Bu beklentilere cevap vereceğim günler çok yakın” dedi.   Trabzon’da huzurlu ve futbolu ile baş başa kalabileceği bir ortam bulduğunu da söyleyen N’Doye, “Takım olarak futbol ve başarı açlığı ile dolu oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bu bizim için başarıya giden yolda en büyük güç olacak” diye konuştu. Senegalli golcü atacağı ilk golü ve taraftarlarla birlikte yaşayacağı sevinci de merakla beklediğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler