Nazar mı değdi sana Yusuf?

Trabzonspor ile sezon başı 4 yıllık sözleşme imzalamasının ardından bu sezon kendisinden büyük bir patlama beklenen Yusuf Erdoğan'a  bir haller oldu.İmza atmasıyla birlikte kafasının rahatladığını ve artık sadece futbolunu düşüneceğini söyleyen Yusuf, UEF

Nazar mı değdi sana Yusuf?

Trabzonspor ile sezon başı 4 yıllık sözleşme imzalamasının ardından bu sezon kendisinden büyük bir patlama beklenen Yusuf Erdoğan'a  bir haller oldu.

İmza atmasıyla birlikte kafasının rahatladığını ve artık sadece futbolunu düşüneceğini söyleyen Yusuf, UEFA Avrupa Ligi Play- Off rövanş karşılaşmasında ve Süper Lig'deki Fenerbahçe maçlarında kulübeden dışarı çıkamadı.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic , tarafından iki maçta da görevlendirilmeyen Yusuf'ta beklenmedik bir performans düşüklüğü yaşandığı bildirildi. Halilhodzic'in genç oyuncuyu bu konuda uyarılarda bulunduğu kaydedildi. Bu arada Yusuf'un Fenerbahçe maçında görev almaması nedeniyle kulübede oldukça sinirli bir tavır sergilediği ve 80. dakikada çoraplarını çıkararak yere atması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor