Ebru Şallı o iddiayı doğruladı

Koton ve Dilek Hanif, 'Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu' için bir araya geldi. 5 parçadan oluşan Dilek Hanif for Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, önceki gün Nişantaşı La Patettie Restoran'da tanıtıldı.   "ÇOK KONUŞMAK İS

Ebru Şallı o iddiayı doğruladı
Koton ve Dilek Hanif, 'Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu' için bir araya geldi. 5 parçadan oluşan Dilek Hanif for Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, önceki gün Nişantaşı La Patettie Restoran'da tanıtıldı.
 
"ÇOK KONUŞMAK İSTEMİYORUM"
 
Davete katılanlar arasında en dikkat çeken isim Ebru Şallı oldu. Sevgilisi Sinan Akçıl'dan ani bir kararla ayrılan Şallı, gelen sorular üzerine, "Çok konuşmak istemiyorum. İnsanlar ayrılabilir. Bu doğal bir şey. Ayrılık sonrası yazılan detaylar doğru değil" demekle yetindi.
 
"AMELİYAT SONRASI BEKLİYORUZ"
 
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer de davete katılanlar arasındaydı. Dizer, davete katıldığı kıyafetini değiştirip koleksiyondan seçtiği bir kıyafet giyerek poz verdi.
 
Geçtiğimiz hafta dizinden ameliyat olan eşinin Fizyoterapi gördüğünü, şu anda tam sağlığına ne zaman kavuşacağını bilmediklerini söyledi. Dizer çocukla alakalı gelen sorularıysa gülerek geçiştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya