Mustafa Yumlu’nun yeni takımı belli gibi

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve devre arası transfer döneminde birçok takımın listesinde bulunan Mustafa Yumlu Kasımpaşaspor ve Bursaspor arasında paylaşılamıyor.Trabzonspor’da Gaziantepspor karşılaşmasının ardından kadro dışı bırakılan savunma oyu

Mustafa Yumlu’nun yeni takımı belli gibi

Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan ve devre arası transfer döneminde birçok takımın listesinde bulunan Mustafa Yumlu Kasımpaşaspor ve Bursaspor arasında paylaşılamıyor.

Trabzonspor’da Gaziantepspor karşılaşmasının ardından kadro dışı bırakılan savunma oyuncusu birçok süper lig takımının kıskacında bulunuyor.Galatasaray’ında gündemine gelen oyuncu için Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan onay çıkmadığı belirtildi.Bir dönem Trabzonspor forması giye Selçuk,Burak,Olcan’ın Mustafa’nın transferi konusunda çok istekli davranış sergiledikleri fakat Hamza Hamzaoğlu’nun Afrika uluslar Kupasından dönecek olan Chedjou’yu bu mevkide değerlendirecek olması nedeni ile Mustafa transferine sıcak bakmadığı belirtildi.

Kasımpaşaspor ile görüşmelerini sürdüren Mustafa Yumlu bu transferde son aşamaya gelinmesine karşın Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Yumlu ve Zeki Yavru’yu Transfer etmek için eski öğrencilerini sürekli telefon ile aradığı belirtildi.

Mustafa Yumlu bu iki takım ile anlaşamaması durumunda ise komşu Ç.Rizespor ve Akhisar Belediyespor takımlarından birinde sezon sonuna kadar kiralık olarak forma giyecek.

Haber61 Spor Servisi/Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler