Mustafa Yumlu 2 gün yok

Mustafa’dan haber varKarşılaşmanın son dakikalarında bir pozisyonda sakatlanan Mustafa  Yumlu’nun tedavisi sürüyor.. Trabzonspor’un  UEFA Avrupa Ligi Play-of turunda evinde oynadığı ve rakibi Rostov’u 2-0 mağlup ettiği maçın son dakikalarında sakatlanan M

Mustafa Yumlu 2 gün yok

Mustafa’dan haber var

Karşılaşmanın son dakikalarında bir pozisyonda sakatlanan Mustafa  Yumlu’nun tedavisi sürüyor.. Trabzonspor’un  UEFA Avrupa Ligi Play-of turunda evinde oynadığı ve rakibi Rostov’u 2-0 mağlup ettiği maçın son dakikalarında sakatlanan Mustafa Yumlu’nun  tedavisine başlandı.

Rakibi ile girdiği bir ikili mücadelede rakibinin ayak tarak kemiğine basması sonucu sakatlanan ve stadyumdan ambulansla hastaneye kaldırılan Mustafa Yumlu  2 gün antremanlara çıkmayacak

Ayağındaki ağrıları  devam eden ve iki gün dinlendirilecek olan başarılı savunmacı .Ardından bir kez daha kontrolden geçecek.

Mustafa'nın  Rostov ile oynanacak olan rövanş maçına yetiştirilmesine çalışılıyor

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler