Mustafa ve Zeki için karar verildi!

Süper Lig’in 15. Haftasında sahasında Eskişehirspor’a  4-1 gibi ağır bir skorla  mağlup olan Trabzonspor’da savunma zaafları öne çıktı.Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre;  Karşılaşmanın ardından bugün yönetimin yaptığı toplantıda  takımın eksik

Mustafa ve Zeki için karar verildi!

Süper Lig’in 15. Haftasında sahasında Eskişehirspor’a  4-1 gibi ağır bir skorla  mağlup olan Trabzonspor’da savunma zaafları öne çıktı.

Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre;  Karşılaşmanın ardından bugün yönetimin yaptığı toplantıda  takımın eksiklikleri üzerine konuşulurken savunma zaafının giderilmesi için daha önce kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru’nun affedilmesi gündeme geldi.

Toplantıda bazı yöneticilerin yaptığı af önerisi ve ısrar kabul görmedi.  Alınan bu karar üzerine Mustafa ve Zeki’ye kapılar tamamen kapatılırken iki futbolcuya gelecek resmi tekliflerin bekleneceği öğrenildi.

Özel haber: Tuncay Lakot / Haber61.net 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor