Murat Boz’dan ’HDP’ isyanı

Şarkıcı Murat Boz, bir süre önce HDP'yi desteklediğine dair sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili olarak Twitter hesabından kamuoyuna bir duyuru metni yayınladı.Murat Boz'un adının da geçtiği ve asılsız olduğunu bildirdiği fotoğraflı propaganda olayında

Murat Boz’dan ’HDP’ isyanı

Şarkıcı Murat Boz, bir süre önce HDP'yi desteklediğine dair sosyal medyada çıkan haberlerle ilgili olarak Twitter hesabından kamuoyuna bir duyuru metni yayınladı.

Murat Boz'un adının da geçtiği ve asılsız olduğunu bildirdiği fotoğraflı propaganda olayında ünlü popçu ile birlikte Kadir İnanır, Mert Fırat, Altan Erkekli gibi sanatçıların da adı yer alıyor. Boz, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Bir süredir Facebook, Twitter ve benzeri sosyal paylaşım sitelerinde yer alan 'HDP'ye oy verdim çünkü! TC bir Diktatörden kurtulsun istedim' ve benzeri içerikli paylaşımlar tamamıyla gerçek dışıdır. Bahsi geçen paylaşımlar, şahsımın bilgisi haricinde, internet ortamında elde edilmiş fotoğraflarımın montajlanması suretiyle meydana getirilmiştir.

Bu bağlamda tarafımla ilgisi olmayan sözkonusu gerçek dışı paylaşımlara halkımızca hiçbir surette itibar edilmemelidir. Asılsız içeriklerde adı geçen Halkların Demokratik Partisi'nin Sosyal Medya birimi, bu durumun gerçek olmadığını kamuoyuna duyurmuş ve bu duyuru tarafımca kendi twitter hesabımdan da paylaşılmıştır. Bu doğrultuda yukarıda belirttiğim ve benzeri içerikli paylaşımların tamamıyla gerçek dışı olduğunu, bu ve benzeri paylaşımları yapan ve/veya yayan kişiler hakkında yasal yollara avukatım aracılığı ile başvurduğumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler