Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde İskender sürprizi ve taht oyunları!

Star TV’de ekranlara gelen ve önemli ölçüde hayran kitlesine sahp olan Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümde İskender sürprizi ve taht oyunları!

Star TV’de ekranlara gelen ve önemli ölçüde hayran kitlesine sahp olan Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Son bölümde Sultan Ahmed’in ölümü sonrasında neler olacağı merakla beklenirken tahta kimin çıkacağı ve Kösem’in neler yapacağı 1 numaralı merak konusu…

Yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. Bölüm fragmanında;  Kösem, Ahmed’e veda ediyor ve sarayda ipleri eline almak istiyor.” Herkes bilsin ki artık Sultan Ahmed’le değil Devleti Aliye ile nikahlıyım” diyen Kösem, kurduğu planla Halime sultan’a Mustafa’yı tahta çıkarmak isteyip istemediğini sorar. Zülfikar ise bu hamle karşısında Kösem’i uyarıp “ Halime Sultan, gücü eline geçirince kimsenin gözünün yaşına bakmaz” der. Kösem ise Zülfikar’a “İşte bunun için yardımında ihtiyacım var “ cevabını verir. Bu sırada İskender’in öldürülmediği ortaya çıkar. Mustafa’nın tahta çıkmasını fırsat bilen Nurbanu ise validesine Kösem’in şehzadelerini saraydan uzaklaştırması gerektiğini söyler. Böylece Padişah Mustafa’yı doldurarak “Tecrit” hükmü vermesini sağlarlar. Kösem bu sırada yeniçerilerle birlik ederek onları saraya yönlendirir. Yeniçeriler “Şehzadelerimize bir şey olursa sarayı başınıza yıkarız” diyerek sarayın kapısına dayanır. Ve Kösem planının son halkasını devreye sokar. Yeniçerilere şu sözleri söyler; “ Mustafa tahttan inecek yerine şehzade Osman çıkacak”…. Yeni bölüm tanıtımdan da anlaşılacağı gibi  büyük heyecana neden olacak. Bakalım neler göreceğiz?

Beren Saat’in başrolde oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem her hafta Perşembe günü saat 20.00’de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosundaki diğer isimler ise şöyle; Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz,Kadir Doğulu, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstengil, Esra Dermancıoğlu, Cihan Ünal, Nadir Sarıbacak, Vildan Atasever, Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, ve Burak Dakak 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler