Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm yine bomba gibiydi!

Sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem dün akşam 25. bölümü ile seyirci ile buluştu. Star Tv'nin iddialı dizisinde geçtiğimiz hafta Sultan Ahmed'in vefat etmesi bu bölümde neler olacağını merak konusu haline getirmişti. Hafta boyunca merakla beklenen dizinin

Muhteşem Yüzyıl Kösem son bölüm yine bomba gibiydi!

Sevilen dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem dün akşam 25. bölümü ile seyirci ile buluştu. Star Tv'nin iddialı dizisinde geçtiğimiz hafta Sultan Ahmed'in vefat etmesi bu bölümde neler olacağını merak konusu haline getirmişti. Hafta boyunca merakla beklenen dizinin son bölümünde bombalar ardı ardına patladı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem 25. bölümde; Sultan Ahmed'in ölümünün ardından Kösem Sultan için yeni bir dönem başladı. Kösem, şehzadelerini korumak adına bir plan yapar ve tahta kendi şehzadeleri yerine Şehzade Mustafa'nın tahta geçmesini ister ve bu konuda Halime ile pazarlık yaparak şehzadelerinin koruma altınması halinde Mustafa'yı tahta çıkaracağını söyler. İkili anlaşsa da bu anlaşma Mustafa'nın tahta çıkmasına kadar sürer. Halime Sultan, oğlunun tahta çıkmasıyla anlaşmayı bozarak Kösem'i eski saraya sürerken şehzadelerini ise tecrit eder. Kösem planını buna göre daha önceden ayarlamıştır ve şehzadesi Osman'ı saraydan kaçırır ancak diğer şehzade Mehmet bu plandan habersiz kardeşini şikayet eder. Böylelikle Osman da yakalanır. Ve Kösem yeni bir yol arayışına başlar...

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

muhtesem-yuzyil-kosem-008.jpg

Yeni bölüm fragmanı çıktığında burada olacak.

Beren Saat’in başrolde oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem her hafta Perşembe günü saat 20.00’de ekranlara geliyor. Dizinin kadrosundaki diğer isimler ise şöyle; Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz,Kadir Doğulu, Berk Cankat, Erkan Kolçak Köstengil, Esra Dermancıoğlu, Cihan Ünal, Nadir Sarıbacak, Vildan Atasever, Öykü Karayel, Mustafa Üstündağ, Taner Ölmez, Boran Kuzum, ve Burak Dakak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler