Muharrem Usta: “Büyüklerimizi dinlemeye geldik“

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Divan Kurulşu toplantısı öncesinde Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.   Usta, mali konularla ilgili olarak "Divan en üst temsil makamı. Biz büyüklerimizi dinleyeceğiz. Bugün bir görüş alışverişi yapacağız. Bir çok so

Muharrem Usta: “Büyüklerimizi dinlemeye geldik“
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta Divan Kurulşu toplantısı öncesinde Haber61'e önemli açıklamalarda bulundu.

Usta, mali konularla ilgili olarak "Divan en üst temsil makamı. Biz büyüklerimizi dinleyeceğiz. Bugün bir görüş alışverişi yapacağız. Bir çok sorun var. Ekonomik sorunları mali kongrede görüşmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum" dedi.

Transfer konusunda sorulan bir soruya ise başkan Muharrem Usta, "Alınacaklar ve satılacaklar ince ince hesap ediliyor. Trabzonspor UEFA’da. Keşke bu hale düşmeseydi. UEFA almasaydı da bu olmamalıydı. Har vurup harman savurma dönemi bitti. Bütçe 55 milyon. Bu durum içimizi sızlatıyor ancak bu durumdan hep beraber çıkacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor