Muhammet'te son durum!

Trabzonspor'da Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, dünkü antrenmanda Douglas ile girdiği ikili mücadelede ayak bileğine darbe alan Muhammet Demir'in son durumu hakında açıklamada bulundu.   Örem, Muhammet'in antrenmana katılmadığını belirterek, "Beklediğimiz g

Muhammet'te son durum!
Trabzonspor'da Kulüp basın sözcüsü Asım Örem, dünkü antrenmanda Douglas ile girdiği ikili mücadelede ayak bileğine darbe alan Muhammet Demir'in son durumu hakında açıklamada bulundu.

Örem, Muhammet'in antrenmana katılmadığını belirterek, "Beklediğimiz gibi çok fazla bir şeyi yok. Hafif doku ödemi oldu. Maçta oynayacağını ümit ediyoruz. Maça yetişmesi için sağlık ekibi tarafından çalışılıyor" dedi.

Genç oyuncu Muhammet Beşir'in de gribal enfeksiyon geçirdiğini kaydeden Örem, futbolcunun tedavisinin sürdüğünü belirtti.

Muhammet'in sakatlandığı o an;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor