Muhammet gollere başlamak istiyor

Trabzonspor’un devre arasında Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı Muhammet Demir, bugün Akhisar karşısında ilk kez Bordo-Mavili forma ile ilk 11’de başlayacak. Akhisar’ı yeneceklerini söyleyen Muhammet Demir, “Kupada rakibimize şansız bir şekilde elendik.

Muhammet gollere başlamak istiyor

Trabzonspor’un devre arasında Gaziantepspor’dan kadrosuna kattığı Muhammet Demir, bugün Akhisar karşısında ilk kez Bordo-Mavili forma ile ilk 11’de başlayacak.

Akhisar’ı yeneceklerini söyleyen Muhammet Demir, “Kupada rakibimize şansız bir şekilde elendik. Bu işin şakası yok. Artık ligde seri galibiyetler almak zorundayız” dedi. Trabzonspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu da söyleyen Muhammet Demir, “İlk kez Avni Aker’e kupa maçında çıktım. Bu maçta ise sahaya ilk 11’de çıkacağım. İnşallah takımım adına elimden geleni yapacağım. Bugün Trabzonspor forması ile gol yada goller atmak istiyorum. İnşallah bunu başaracağım” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor