Muhammet Demir'e hazır ol talimatı

Paraguaylı golcü Oscar Cardozo’nun ciddi şekilde sakatlanması, Deniz Yılmaz’ın ise Bursaspor’a transferinin ardından Akhisar Belediyespor mücadelesinde Trabzonspor’un tek gol umudu yeni transfer Muhammet Demir kaldı.  Eksikleri nedeniyle kadro kurmakta z

Muhammet Demir'e hazır ol talimatı

Paraguaylı golcü Oscar Cardozo’nun ciddi şekilde sakatlanması, Deniz Yılmaz’ın ise Bursaspor’a transferinin ardından Akhisar Belediyespor mücadelesinde Trabzonspor’un tek gol umudu yeni transfer Muhammet Demir kaldı. 

Eksikleri nedeniyle kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Hami Mandıralı, forvet hattındaki sorunu yeni yıldızı ile çözmeye çalışacak. Bordo-Mavili formayla ligde ilk kez görev yapacak Muhammet Demir’in yedeği olarak kulübede ise adaşı genç oyuncu Muhammet Beşir oturacak.

‘İnşallah gol atarım’

Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor’a karşı oyuna sonradan girerek mücadele eden ve gol atma şansı bulamayan Muhammet Demir, bu şansızlığını yine bir Akhisar mücadelesinde kırmanın hesaplarını yapıyor. Maç öncesi konuşan genç golcü, “İnşallah bu hafta Akhisar deplasmanında Bordo-Mavili forma altında golle tanışırım ve 3 puanı alan taraf biz oluruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler