Muhammet Balta'dan Akyazı yorumu

HABER-BAHAR KURBAYÇevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, sorularımızı yanıtladı.  İlk olarak gündem değerlendirmesi yapan Balta, Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanınında değişmesiyle alakalı şunları söyledi;"

Muhammet Balta'dan Akyazı yorumu

HABER-BAHAR KURBAY

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, sorularımızı yanıtladı.  

İlk olarak gündem değerlendirmesi yapan Balta, Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanınında değişmesiyle alakalı şunları söyledi;

"Cumhuriyet tarihinde ilk defa halkımızın oylarıyla milletin Cumhurbaşkanı seçikdi.Sayın eski Başbakanımız yeni Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip erdoğan seçilmesi 2023 hedeflerine ulaşmamız için dönüm noktası oldu. Başbakanımız Davutoğlu ile beraber kurulan 62.hükümette bir çok yenilik yapıldı. Tartışmalar çıkmadan kısa süre içinde yeni hükümeti kurduk. Kabine oluşturulduktan sonra tekrar Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcılığı görevime devam ediyorum. 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevinin devam etmesinin sevincini yaşadığı dile getiren Balta; "Başbakanın olur oylarıyla beraber 3 defa çeşitli yerlere getirildim. 61. hükümet sona erdiğinde 62. hükümet kurulurken Bakanımız İdris Beyinde benim  için kararname yazması ayrı bir sevinç yaşattı bana. Tekrar atanmanın sevinç ve heyecanı görev aşkımı daha da artırmıştır" dedi.

TRABZON İNSANIMIZ SAHİPSİZ DEĞİL!

"Trabzon insanımız sahipsiz değildir" ifadelerini kullanan Balta, Akyazı'daki spor kompleksine Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesiyle ilgili de değerlendirmeler yaptı.

İşte o cümleler;

"Trabzon insanımızın sahipsiz kalmaması bizim için önemli bir yük. Bunun bilinciyle görevimize devam ediyoruz. Trabzon'da ki insanlarımız gibi diğer illerde şehirlerinden bakan çıksın ister.12 yıldır Trabzon'dan bakan vardı. Bende Trabzonlu bir bakan olsun isterdim. Ama moral bozukluğuna gerek yok. Bizim daha fazla çalışmamız ve şehrin dimamiklerinin bir arada olması gerekiyor.Bütün bakanlar bizim. Bu sadece bir nöbet değişimi. Trabzon kimliğini taşıyan çok sayıda bakanımız var.Hizmetlerden geri kalacağımızı düşünmüyorum.

AKYAZI OLAYI!

Akyazı'da yapılan spor kompleksine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini koyalım diyen yerel yönetimin verdiği kararı tartışmak istemem. Ancak şunu belirtmek isterim ki Trabzon'un ve Türkiye'nin her noktasında hizmet vermiş birinin o şehirlerde bir yerlere ismin verilmesi gayet doğal.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler