Mollamehmetoğlu okuyucu ile buluştu

Gazeteci yazar Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu'nun "Darbe Yazıları’’ adını verdiği yeni kitabı bugün Trabzon Sanatevi’nde düzenlenen imza günü ile okuyucu ile buluştu.   Trabzon 7. Sanat Günler kapsamında, Sanatevi Garaj Sahnesi’nde "Stratejik Savaşta Karaden

Mollamehmetoğlu okuyucu ile buluştu
Gazeteci yazar Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu'nun "Darbe Yazıları’’ adını verdiği yeni kitabı bugün Trabzon Sanatevi’nde düzenlenen imza günü ile okuyucu ile buluştu.
 
Trabzon 7. Sanat Günler kapsamında, Sanatevi Garaj Sahnesi’nde "Stratejik Savaşta Karadeniz ve Trabzon’’ başlıklı bir söyleşi gerçekleştiren, Gazeteci Rabia Uzun Cirav’ın sorularını yanıtlayan  Mollamehmetoğlu, söyleşinin ardından, bu yılın Şubat ayında piyasaya çıkan Stratejik Savaş’ta Trabzon Bilmecesi ile, yeni baskıdan çıkan Darbe Yazıları kitaplarını imzalayarak okuyucuları ile bir araya geldi.
 
Mollamehmetoğülu'nun kitabı Darbe Yazıları, Ergenekon ve Balyoz davalarıyla başlayıp ‘sivil darbe’ iddialarıyla bugüne ulaşan siyasal tartışmaları, bu dönemde ülkenin belli başlı sorunlarını irdeleyen makalelerden oluşuyor. 
 
ahpfd80hw5ymduffhkvsr0ex2cambt_lbb9kjspi8uu5.jpg
 
agnfkazodud_opg2qc6yqesuvez14gqk6hljnf-ovr8e.jpg
 
aj0zqcvueidj-xqsakxvrdiwnyibfuimyvtlm4tm_jvl.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat